skip to content

 

Launch Tool

De Launch Tool is een uitgebreid en geavanceerd diagnose systeem en beschikt over diagnosesoftware voor bijna alle Europese, Aziatische en USA automerken.

Met de Launch Tool heeft de gebruiker de mogelijkheid om draadloos storingsdiagnose uit te voeren op het niveau van de officiële merkdealer.

De software van de meeste automerken die aanwezig zijn in de Launch Tool is gelijkwaardig aan de software die de betreffende dealer gebruikt. Alles wordt geleverd in een solide koffer. De Launch heeft een ruime taal keuze (geen nederlandstalig) en zeer stabiele software op basis van LINUX (vergelijkbaar met Windows).

Het uitlezen van foutcodes en het beoordelen van live data is een standaard mogelijkheid bij alle beschikbare automerken in de Launch Tool. Voor veel automerken is het ook mogelijk om naast het communiceren met motorstuurapparaat ook ABS, ESP, airbag, airco, startblokkering, automatische transmissie en nog veel meer uit te lezen.

De Launch X-431 Tool is voorzien van een ingebouwde printer en touch screen en beschikt over vele merkgebonden diagnose stekkers.

Onderstaande voertuigen zijn softwarematig ondersteund en op hoog niveau uit te lezen:

Acura
Alfa Romeo
Audi
BMW
Chrysler
Citroën
Daewoo
Daihatsu
EOBD
OBDII
Fiat
Ford (Europa-USA-Canada)
GM
Honda
Hyundai
Isuzu
Infiniti
Jaguar
Kia
Lancia
Landrover
Lexus
Mazda
Mercedes
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Smart
Subaru
Suzuki
Toyota
Volvo
Vauxhall
Volkswagen


AANBIEDING: € 495,00 exclusief btw

Bestellen in onze webshop klik hier.

 

 

Realisatie :: Het Artiek