skip to content


Levering

Artikelen die op voorraad zijn worden geleverd zodra uw betaling is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden met TNT post. Het kan altijd voorkomen dat artikelen niet voorradig zijn, u krijgt hiervan binnen twee werkdagen bericht.  Afhalen van apparatuur is ook mogelijk. U dient daarvoor een afspraak te maken. U kunt dit doen door te bellen naar 0342 - 44 24 49 of u kunt een email sturen door hier te klikken.

 

Retourneren

Het is alleen mogelijk om niet geregistreerde uitleesapparatuur retour te zenden. Mocht het uitleesapparaat reeds geregistreerd zijn dan kan deze dus niet meer retour en doet u afstand van het herroepingsrecht bij aanschaf van dit product.


Verzendkosten

Onze bestellingen worden bezorgd met TNT Post, TNT Pakketservice of GLS. Informeer bij ons naar het tarief voor het verzenden van uw bestelling.


Betaling

Bij afhalen van apparatuur dient de betaling contant te geschieden. Bij verzending van apparatuur dient de betaling vooraf plaats te vinden. Dit kan door middel van overschrijving per bank/giro, Ideal of via Paypal.


Openingstijden

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m zaterdag vanaf 8:00 tot 21:00 uur.

U dient echter wel een afspraak te maken om langs te komen voor het afhalen van apparatuur of voor een demonstratie van onze uitleesapparatuur.

 

Realisatie :: Het Artiek